The smart Trick of edirne prefabrik ev fiyatları That Nobody is Discussing

Wiki Article

Hızlı şekilde iletişime geçmek, prefabrik ev modelleri hakkında bilgi almak için aşağıdaki bilgilerden faydalanarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Kadastroda cepheli imarsız arsalarda en fazla %5 imar izni verilir. İmarsız arsalara en fazla 250m2’ye kadar prefabrik ev yapılır.

Yaşayacağınız evin kişiliğinizi yansıtmasını sizin için özel olarak inşaa edilmesini ister miydiniz? Cevabınız evetse prefabrik evler tam measurement göre! Prefabrik evler fabrikada gelişmiş bilgisayar teknolojileriyle üretildiklerinden tamamen kişiselleştirilebilirler.

Teknolojik üretim prefabrik villa imalat sürelerini diğer modellerle kıyaslanamayacak oranda kısaltır.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Prefabrik ev modelleri arasında tercih yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konulardan biri de fiyat olmaktadır. Bizimle iletişime geçerek istediğiniz özelliklere sahip tek katlı prefabrik evlerin fiyatlarını öğrenebilirsiniz.

Dış duvar kalınlığı ten cm, tekirdağ prefabrik ev iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında 16 dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası sixteen dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Malzemeler, üretim ve montaj tamamen firma sorumluluğunda olsa da anahtar teslim prefabrik ev anlaşması yapılmadığı durumlarda dış bağlantılar ve bazı işlemler sizin sorumluluğunuzdadır.

Karmod prefabrik ev modellerini, tekirdağ prefabrik modern day tesislerinde standartlara uygun şekilde inşa eder, bu da daha yüksek bir kalite kontrole ve daha az inşaat hatasına yol açar. Bu sayede Karmod kalitesiyle üretilen tekirdağ prefabrik hayalinizdeki prefabrik eve prefabrik ev fiyatları kavuşmuş olursunuz.

Hatta günümüz koşullarında oldukça avantajlı bir satın alma opsiyonuna dönüşmüş oluyor. Şehirde illaki yerleşimin olduğu bir noktada ev almak yerine şehrin tüm stresinden uzaklaşarak satın aldığınız bir arazi üzerine inşa edilebiliyor. Konum olarak dilediğiniz noktada villa tipi prefabrik ev modelleri

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Tercih edilen product genellikle yapı malzemesi ile de farklılık gösterdiği gibi aynı tekirdağ prefabrik ev modelleri zamanda da özel sipariş ürünler yine firmamız tarafından sunulur.

Prefabrik ev modelleri, kullanıcıların ihtiyaçlarına ve beklentilerine göre geniş bir yelpazede tasarlanmıştır. Tek katlı prefabrik evler, minimalist yaşam alanlarından geniş aile evlerine kadar değişen çeşitlilikte gelir.

Report this wiki page